Terranova terra nova putten burgers and more minigolf feesten partijen arrangement themafeest

Iets te vieren?

Gezellig bij Terra Nova.

Van alle markten thuis

Verjaardag, bedrijfsuitje, jubileum of iets anders? Wij denken graag met u mee. Een overheerlijke barbecue of buffet op ons overdekt en verwarmt terras na een ronde minigolf. Een borrel met lekkere hapjes in ons gezellig eetcafé. Een lekker buffet voor uw feest thuis. Een high tea met vrienden. Een uitgebreide lunch verzorgt bij uw bedrijf. Het zijn slechts een paar voorbeelden van wat bij ons mogelijk is. Groepen van 10 t/m 100+ personen, wij heten u en uw gezelschap graag welkom. Niet onbelangrijk; ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Klik op de knop hieronder om voorbeelden van arrangementen te bekijken. Een heel ander idee of meer informatie? Stap gerust bij ons binnen om onder het genot van een bak koffie verder te kijken. Bij ons is niet snel iets onmogelijk!

Ethanus terra nova putten bokkentocht burgers and more feesten partijen arrangement arrangementen

Kinderpartijen

Ook voor uw kinderfeest kunt u bij ons uitstekend terecht. Een ronde golf in combinatie met een maaltijd, onbeperkt ranja en een ijsje tegen een schappelijke prijs zorgen voor een dagdeel vullend programma. Klik op knop hieronder voor voorbeelden van arrangementen. onze kinderarrangementen zijn bedoelt voor kinderen t/m 12 jaar.